Bloggen en gastbloggen over Jakobskruiskruid.

Bloggen en gastbloggen. over Jakobskruiskruid.

Een update van de website Jakobskruiskruid, feiten en fabels mag wel een keer na 15 jaar. Bij de website vernieuwen hoort natuurlijk ook een blog. Bloggen en gastbloggen over Jakobskruiskruid.. Dat bloggen kan over wat meer informatie over insecten zijn, maar natuurlijk ook over paarden, graasgedrag, weides, en interessante websites, maar ook over alles wat er aan nieuw onderzoek of data bekend zijn of komt over Jakobskruiskruid. Er kan soms een beetje een mix zijn tussen Engelstalig en Nederlandstalig, dit omdat er een samenwerking is met Ragwort Facts uit het Verenigd Koninkrijk, maar we zullen ons best doen er een vertaling of samenvatting bij te zetten. Nieuw is ook weer een fotogalerij.

Bloggen en gastbloggen Jakobskruiskruid
@E.Hegt

Het blog hoort bij de website Jakobskruiskruid, feiten en fabels

Op de website staat veel achtergrondinformatie over bijvoorbeeld hoe werkt zo’n Jakobskruiskruid vergiftiging nou eigenlijk. Maar ook over de fabels die de ronde doen. Wat kun je er aan doen als je de plant in de wei hebt? Is een ragfork eigenlijk wel een goed idee, of graaf je dan juist de zaden uit de ondergrondse zaadbank op ?

Leesvolgorde om Jakobskruiskruid te begrijpen.

 

1 ) Wat is nu eigenlijk een verstoorde bodem en hoe komt dat?

2) Hoe verspreid Jakobskruiskruid zich, en worden alle zaden wel een plant? Veel zaden veel planten?

2) Verder naar de wei, wat kun je er aan doen. Paardenweides en Jakobskruiskruid, hoe is het te voorkomen en hoe kom je er af.

About the author